A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Лід тріснув, випадок в селі Улашанівка

Дата: 02.04.2019 23:33
Кількість переглядів: 664

У селі Улашанівка Славутського району стався драматично-героїчний випадок – місцевий житель Володимир Уткін, врятував життя двом дітям. Подія, що потрясла усе село, сталася 2 січня 2019р.– двоє хлопчаків 8-ми та 10-ти років гралися на ставку без нагляду дорослих. Крига була неміцною, тож діти не зчулися, як опинилися під водою.

Фото без опису

У цей час за волею долі односельчанин Володимир Уткін, який прямував до амбулаторії, почув крики хлопчаків про допомогу. Мить на оцінку ситуації, декілька впевнених рухів - і чоловік кинувся рятувати потопаючих. За декілька хвилин рятівник зміг визволити дітей з льодяної пастки, після чого йому самому знадобилась допомога.

Працівники амбулаторії, котрі також прибігли на поміч, за допомогою палиці їм вдалося витягти чоловіка із крижаної води. Врятовану малечу одразу забрали до сільської амбулаторії, де надали усю необхідну допомогу.

Сам Володимир свій вчинок героїчним не вважає, і каже, що не вагався ані хвилини. Із розмови з чоловіком ми дізналися, що він працює в службі інформаційних технологій Хмельницької атомної електростанції на посаді начальника лабораторії технічного захисту.

Дякуємо за мужній вчинок, героїзм та безстрашність! Такі люди заслуговують на особливу повагу і пошану! Добро поруч!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь