A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Піднесення с/г виробництва у 60-80 роках

Дата: 09.04.2019 10:09
Кількість переглядів: 749

Найбільшого розвитку село Вачів набуло з початку 60-х років і до 90 років 20 століття коли село і колгосп було приєднано до Улашанівської сілської ради і колгоспу імені Чапаєва, керівником якого був Герой праці Нікітчук Василь Іванович. за цей час в селі було побудовано 50% житловий будинків, клуб, магазин, будинок тваринника, тваринний комплекс, придбано комбайни, трактори, автомобілі, побудовано дороги з твердим покриттям. В господарстві була найвища заробітна плата серед колгоспників району, збирались найвищі врожаї зернових культур та цукрового буряка.

За видатні заслуги в сільському господарстві  було присвоєно звання Героя Соціалістичної праці Кашиці Володимиру Васильовичу, бригадиру третьої бригади, до якої входили жителі села Вачів.

Кашиця Володимир Васильович (1934-1989 р.р.) народився в селі Вачів  Славутського району. Працював бригадиром комплексної бригади №3 с.Вачів колгоспу ім.Чапаєва с.Улашанівка Славутського району.

У восьмій п’ятирічці нагороджений орденом Жовтневої революції, в дев’ятій – орденом Леніна. А за видатні успіхи, досягнуті у Всесоюзному соціалістичному змаганні, виявлену трудову доблесть у виконанні планів і зобов’язань по виробництву і продажу державі сільськогосподарських продуктів у 1978 році В.В. Кашиці присвоєно звання Героя Соціалістичної праці. З врученням ордена Леніна і Золотої Медалі «Серп і Молот».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь