A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Сьогодення села

Дата: 09.04.2019 15:44
Кількість переглядів: 713

В  2006  році  розпочинаються роботи  по  газифікації  с.Іванівка: виготовлена проектна  документація  на  підвідний газопровід  до  села  від  с.Жуків  за  державні  кошти  та  прокладено  вуличний  газопровід  по селі  за  рахунок громадян.

На фоні  цих позитивних    зрушень  пройшла  ліквідація  місцевого господарства – ПОП «Мир», яким  керував  Яремчук  П.М.

24 серпня 2011 року  в урочистій  обстановці, з короваєм   вітали  матерів-героїнь, які народили та виховали 5 і більше дітей. Серед них -  Онищук Ганна Петрівна,  Шевчук Людмила Володимирівна, Шевчук Олена Яківна.  Тут же  сільській  бібліотеці  благодійний фонд корпорації подарував комп’ютер та складові  до нього. 

У 2010 році  новостворена організація «Надія - Соціум», яку очолив Метельський С.Л.  взяла участь у проекті «Місцевий розвиток  орієнтований на громаду». За рахунок внесків її членів, міжнародної організації та місцевих фондів повністю замінені вікна та двері  в приміщенні   Іванівської ЗОШ на металопластикові.

В 2011 році  приміщення ФАПу  та  його матеріальна база за згодою громади були  передані  до територіальної громади району, оскільки сільська рада  була не в змозі  утримувати його самостійно.

28 жовтня 2012 року населення села прийняло участь у виборах  депутатів до Верховної ради.  70% дорослого населення з’явились на виборчу  дільницю та віддали  свої голоси на користь тих чи інших депутатів.

Протягом  2012 року  в с. Іванівка народилось  2  дітей та померло 9  жителів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь