A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, житель міста Нетішин постав перед судом!

Дата: 19.06.2019 14:57
Кількість переглядів: 850

Сучасна криміногенна ситуація і низький культурний рівень життя обумовлює поширеність такого суспільно - небезпечного діяння, як нанесення тілесних ушкоджень.

Шепетівською місцевою прокуратурою з місцем дислокації у м.Славута спрямовано на розгляд Славутського міськрайонного суду обвинувальний акт за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого жителем міста Нетішин.

За результатами досудового розслідування встановлено, що житель міста Нетішин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у квартирі свого знайомого, умисно наніс останньому численні удари кулаками рук та ногами по голові та тулубу, заподіявши потерпілому тілесні ушкодження, від яких він помер під час його госпіталізації до Славутської ЦРЛ.

Вироком Славутського міськрайонного суду вказаного громадянина визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення (злочин), передбаченого ч.2 ст.121 КК України та призначено покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі.

 

 

Прокурор Шепетівської місцевої прокуратури                         М. Голярдик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь