A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Засуджений за вчинення корупційного злочину

Дата: 19.06.2019 15:00
Кількість переглядів: 766

Шепетівською місцевою прокуратурою з місцем дислокації у м. Славута спрямовано на розгляд Славутського міськрайонного суду обвинувальний акт за фактом пропозиції, обіцянки та надання неправомірної вигоди службовій особі (ч.1 ст. 369 КК України).

Стороною обвинувачення у суді доведено суспільну небезпеку вчиненого кримінального правопорушення та надано докази, що фізична особа - підприємець, будучи інженером з технічного нагляду, який здійснював нагляд за виконанням робіт із капітального ремонту дороги за бюджетні кошти, мав невідповідний кваліфікаційний сертифікат, в частині виконання робіт по технічному нагляду об`єкта - капітальний ремонт дорожнього покриття. З метою запобігання розголошенню службовою особою даного факту та невжиття заходів реагування, щодо повідомлення Атестаційної архітектурно-будівельної комісії, громадянин пропонував, обіцяв та надав неправомірну вигоду, у сумі 10 тис.грн., начальнику міжрайонного відділу управління захисту економіки у Хмельницькій області.

Вироком Славутського міськрайонного суду визнано винним та засуджено жителя міста Шепетівка до покарання у виді штрафу в розмірі 750 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (максимум передбачений санкцією статті), що становить 12 750 гривень. Кошти (неправомірну вигоду) в сумі 10 000 гривень конфісковано в дохід держави.

 

 

Перший заступник керівника

Шепетівської місцевої прокуратур                                                              О. Базан

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь