A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРОЙШЛО ВАЖЛИВЕ НАВЧАННЯ

Дата: 30.01.2020 15:00
Кількість переглядів: 513

Питання безпеки мешканців та вжиття заходів цивільного захисту населення та території Улашанівської сільської ради знаходяться на постійному контролі, адже так склалося, що територія сільської ради знаходиться в потенційно небезпечному секторі, так як входить в 30-ти км. зону спостереження Хмельницької АЕС, а також потрапляє в зону ураження при виникненні надзвичайної ситуації на військових складах в с.Цвітоха.

В разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації природного або техногенного походження, в ході проведення евакуаційних заходів спрямованих на організоване вивезення населення в безпечні райони, на території Улашанівської сільської ради передбачено розгортання 9 збірних пунктів евакуації (розгортаються на базі навчальних закладів та при старостатах).

Аби евакуація населення пройшла організовано, а керівництво та члени адміністрації збірних пунктів евакуації чітко знали свої обов’язки, протягом 28-30 січня поточного року на базі Славутських територіальних курсів ІІІ категорії проходило навчання начальників збірних пунктів евакуації Улашанівської сільської ради.

В ході проведення навчання начальникам збірних пунктів евакуації було доведено основні завдання, вимоги та порядок організації роботи ЗПЕ. Також було надано практичні рекомендації щодо вирішення піднятих питань.

Фото без описуФото без описуФото без опису

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь