A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Улашанівської сільської ради.

Дата: 24.02.2020 15:07
Кількість переглядів: 573

Сьогодні, 24 лютого, сільський голова Микола Гизимчук провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Улашанівської сільської ради на якому обговорили ряд важливих питань. Участь у засіданні взяли члени комісії та старости.

Першим присутні розглянули питання «Про стан готовності до пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків у 2020 році». В ході обговорення даного питання визначили основні напрямки роботи по недопущенню виникнення надзвичайних ситуацій пов’язаних з пропуском льодоходу, повені та дощових паводків на території громади.

Відповідно до порядку денного наступним обговорили питання «Про визначення місць масового відпочинку людей на території Улашанівської сільської ради». А на завершення розглянули питання «Про стан організації роботи консультаційних пунктів при старостатах».

Присутні взяли активну участь в обговоренні питань порядку денного, висловивши свої пропозиції. По закінченні розгляду питань порядку денного прийнято ряд рішень, які є обов’язковими до виконання. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь