A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

УВАГА! ПРИЙНЯТО ВАЖЛИВЕ РОЗПОРЯДЖЕННЯ!

Дата: 17.03.2020 16:21
Кількість переглядів: 757

Доводимо до Вашого відома, що керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», розпорядженням голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 11 березня 2020 року № 244/2020-р « Про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Хмельницької області», протокольним рішенням засідання Хмельницької регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12 березня 2020 року № 3, з метою вжиття додаткових заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Улашанівської сільської ради прийнято розпорядження сільського голови від 17.03.2020 року № 41/2020-р. «Про додаткові заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Улашанівської сільської ради», яким затверджуються додаткові протиепідемічні заходи щодо запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 території Улашанівської сільської ради. Даним розпорядженням передбачено наступні заходи:

1.1. рекомендувати жителям Улашанівської сільської ради максимально обмежити пересування по території громади, виїзди за її межі та перебування в громадських місцях без крайньої потреби, участь та проведення культурних, політичних, спортивних, релігійних та інших заходів, в тому числі пов?язаних з виїздом за кордон, особисті контакти;

1.2. рекомендувати власникам і керівникам культурних, розважальних, спортивних закладів, магазинів, закладів ресторанного господарства, громадського харчування, побутового обслуговування населення та інших об?єктів (місць) з масовим скупченням людей (крім продуктових магазинів, аптечних закладів, автозаправних станцій) припинити роботу на період карантину (з 18 березня до 03 квітня 2020 року);

1.3. рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності забезпечити проведення заходів з дезінфекції приміщень відповідно до рекомендацій ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України»:

1.4. рекомендувати керівникам релігійних організацій перевести служіння у дистанційний режим та забезпечити виконання постанови КМУ від 11 березня 2020 року № 211.

 

Просимо кожного жителя Улашанівської сільської ради бути відповідальним та дотримуватися рекомендацій, адже мова йде про здоров’я кожного з нас!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь