A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ УЛАШАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!!!

Дата: 16.04.2020 15:00
Кількість переглядів: 445

Наступає одне з найбільших християнських свят – Воскресіння Христа! День, у який зазвичай, за святковим столом збирається вся родина, коли ми ходимо один до одного в гості, коли з радістю та словами «Христос воскрес! Воістину воскрес!» обіймаємо рідних та близьких нам людей.

Однак, так склалося, що цього року внаслідок дії карантинних обмежень, які введені через пандемію коронавірусної інфекції COVID – 19, свято Воскресіння пройде в зовсім інших умовах.

Так, звертаємо Вашу увагу на те, що згідно пункту 2 рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол № 6 від 3 квітня 2020 року), протоколу № 10 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 14 квітня 2020 року, з метою вжиття необхідних додаткових заходів для відвернення загрози та забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню коронавірусної хвороби з урахуванням статті 30, Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширення на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами) у період з 00:00 год. до 24:00 год. 19 квітня поточного року заборонено роботу суб’єктів господарювання усіх форм власності, які передбачають приймання відвідувачів.

Виняток становлять заклади, які здійснюють торгівлю пальним, лікарськими засобами та медичним приладдям.

20 квітня з 00:00 год. до 24:00 год. буде призупинено роботу суб’єктів господарювання усіх форм власності, які передбачають приймання відвідувачів, за винятком тих, що здійснюють торгівлю пальним, лікарськими засобами та медичним приладдям, для проведення санітарного дня та здійснення заходів по дезінфекції.

Також закликаємо кожного жителя громади бути свідомим та дотримуватися основних рекомендацій, аби запобігти подальшому поширенню коронавірусної інфекції. Головним чином це стосується відвідування місць масового скупчення, в тому числі святкового богослужіння на Великодні свята.

Пам’ятайте, що захистити себе та своїх рідних у місці, де одночасно знаходиться декілька десятків, а то й сотень людей практично не можливо.

А тому, аби не наражати на небезпеку себе та інших людей, просимо залишатися вдома!!!

Подумайте добре чи вартує в сьогоднішніх умовах ризикувати здоров’ям та життям своїх близьких!

Давайте проведемо Великодні свята вдома в щирій молитві, адже головне щоб рідні та близькі нам люди були живі та здорові!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь