A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ!!!

Дата: 29.04.2020 13:00
Кількість переглядів: 475

Останніми тижнями в Україні спостерігається стрімке зростання кількості пожеж в природних екосистемах пов’язаних зі спалюванням сухої рослинності та рослинних залишків, що призводить до значних матеріальних збитків та безповоротного знищення флори та фауни.

На жаль, не є виключенням з цієї сумної статистики і Славутський район, де протягом останнього місяця вже було декілька фактів виникнення пожеж в природних екосистемах.

З метою запобігання виникнення пожеж в природних екосистемах доводимо до Вашого відома інформацію про посилення адміністративної та кримінальної відповідальності за забруднення повітря і спалювання сухої трави та листя (законопроект № 2339 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження навколишнього середовища (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря й знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу)».

 Звертаємося до кожного жителя нашої громади – будьте свідомими та дотримуйтеся правил пожежної безпеки!!! Не спалюйте суху рослинність, не розпалюйте вогнища у лісі, адже Ваші дії можуть призвести до катастрофічних наслідків, знищивши не лише природу, майно та житло інших людей, а й, боронь Боже, забрати людське життя!!!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь