A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Улашанівської сільської ради "Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік".

Дата: 07.05.2020 11:26
Кількість переглядів: 472

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Улашанівської сільської ради

"Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік".

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Улашанівської сільської ради "Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік".

Відповідно Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України "Про оренду державного та комунального майна" виконавчий комітет Улашанівської сільської ради виносить на публічне обговорення проект рішення Улашанівської сільської ради "Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік" та аналіз його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження громадян, юридичних осіб, об’єднань до розробника приймаються виконавчим комітетом Улашанівської сільської ради у письмовій формі впродовж місяця з дня публікації повідомлення за адресою: 30070 Хмельницька область, Славутський район,  село Улашанівка, вул.Перемоги, 4.

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Улашанівської сільської ради за посиланням: https://ulashanivska-gromada.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь