A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулася виробнича нарада працівників комунальної установи “Центр надання соціальних послуг” Улашанівської об'єднаної територіальної громади

Дата: 17.06.2020 13:00
Кількість переглядів: 494

Сьогодні, 17 червня, у актовій залі Улашанівської сільської ради відбулася виробнича нарада працівників комунальної установи “Центр надання соціальних послуг”, який перейшов на баланс Улашанівської обєднаної територіальної громади у січні поточного року. Участь у проведенні заходу узяв голова Улашанівської сільської ради Микола ГИЗИМЧУК та його заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Олексій ЛАВРЕНЧУК...

Розпочинаючи нараду, директор центру надання соціальних послуг Майя Наталіч підвела підсумки роботи за п'ять місяців поточного року. За її словами, КУ “Центр надання соціальних послуг”  Усього терцентр надає соціальні послуги 240 підопічних, із них 129 осіб обслуговується соціальними робітниками на платній основі згідно розроблених тарифів установою. У середньому на кожного соціального робітника йде навантаження у кількості 16-18 осіб. За 5 місяців роботи на спецрахунк комунальної установи нараховано за надання соціальних послуг 19 316 гривень. Свої корективи у надання соціальних послуг внесло введення карантинних заходів, які тимчасово призупинили надання таких послуг, як прання та душ.

У штаті терцентру є 18 працівників, із них 16 соціальних робітників надають соціальні послуги для населення. Серед основних послуг: оплата комунальних, доставка продуктів харчування та води, твердого палива, прибирання косметичне, вологе, генеральне приміщень, обробіток присадибних ділянок до 2 соток, тощо.

У ході проведення наради соціальні працівники звернулися до сільського голови Миколи Гизимчука із наболілими питаннями у їхній роботі, які потребують термінового вирішення.

У свою чергу Микола Гизимчук із розумінням поставився до звернень соцпрацівників та уповноважив відповідних спеціалістів посприяти у вирішенні нагальних питань у сфері соціального обслуговування мешканців Улашанівської ОТГ.

Окрім того, Леся Кравчук, заступник начальника відділу грошових виплат і компенсацій та Валентина Насалавець, начальника відділу персоніфікованого обліку Управління соціального захисту населення Славутської РДА надали вичерпну інформацію щодо оформлення субсидій та оплату житлово-комунальних послуг, скрапленого газу та твердого пічного палива в 2020 році для пільгових категорій населення та нове в очікуванні надання пільг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь