ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИКОЛИ ГИЗИМЧУКА ДО ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 19.06.2020 10:37
Кількість переглядів: 462

Фото без описуШановні медичні працівники та ветерани медичної галузі!

 

Сьогодні у переддень вашого професійного свята хочу звернутися до вас з словами глибокої шани до вашої нелегкої та шляхетної професії!

Своєю щоденною жертовною працею ви оберігаєте найбільший Господній дар – людське життя. Часто у своєму щоденному служінні ви не маєте часу на спокій та відпочинок, власні емоції і навіть страх. Ви завжди поруч аби встигнути допомогти пацієнту. Низький уклін вам за невтомну працю, щире й відкрите серце.

І саме у такий надважкий для нашої держави час – пандемії небезпечного вірусу, саме ви жертовно стали на боротьбу за людське життя та благополуччя. Ваша відповідальність, мужність та самопожертва заслуговують на високе визнання та вдячність з боку держави.

Шани та любові вам, плідної праці, невичерпної енергії, міцного здоров’я, сонячного настрою та радості від кожного прожитого дня!

 

З глибокою повагою  – голова Улашанівської ОТГ Микола Гизимчук

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь