A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Шепетівська місцева прокуратура з місцем дислокації в м. Славута повідомляє:

Дата: 24.06.2020 16:25
Кількість переглядів: 469

Шепетівською місцевою прокуратурою з місцем дислокації в м. Славута 29.05.2020 до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1ст. 248 КК України (порушення правил полювання на звірів, що занесені до Червоної книги України), ч. 3 ст. 369 КК України (пропонування, обіцянка  та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, за вчинення нею дій в інтересах того, хто обіцяє, пропонує і надає таку вигоду, з використанням наданого службового становища).

Так, досудовим розслідуванням, проведеним за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчими Славутського відділу поліції ГУНП в області, встановлено, що у кінці листопада 2019 року, обвинувачений, перебуваючи на полюванні у лісовому масиві Державного підприємства «Славутське лісове господарство», вполював шляхом відстрілу самця «лося європейського» віком близько трьох років, який занесений до Червоної книги України.

Вказаним діями, обвинувачений заподіяв державним інтересам, в особі Державного підприємства «Славутське лісове господарство», матеріальних збитків на суму 130000 гривень.

В подальшому, обвинувачений, усвідомлюючи, що може бути притягнутий до кримінальної відповідальності за свої неправомірні дії, з метою уникнення від кримінальної відповідальності за вчинене кримінальне правопорушення, надав слідчому, який здійснював досудове розслідування у кримінальному провадженні, та є службовою особою, що займає відповідальне становище, неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів в сумі 300 доларів США за не притягнення до кримінальної відповідальності та прийняття процесуальних рішень на його користь у кримінальному провадженні. 

За вчинення вказаних злочинів обвинуваченому загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

 

 

Перший заступник

керівника місцевої прокуратури                                                       О. Базан

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь