A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИКОЛИ ГИЗИМЧУКА З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.06.2020 08:27
Кількість переглядів: 449

Шановні мешканці Улашанівської об’єднаної територіальної громади, від себе особисто та усіх депутатів Улашанівської сільської ради щиро вітаю вас з визначним національним святом – Днем Конституції України!

Основний Закон нашої держави уміщує історичний досвід українського народу і кращі світові традиції. Але на власному досвіді усі ми зрозуміли, що за роки становлення української державності виникла необхідність подальшого вдосконалення вищого державного документа, адже без цього неможливо змінити країну, чого сьогодні вимагає українська спільнота. Зміна системи державного устрою та реформування усіх сфер життя суспільства можливе лише після оновлення Конституції України. Давайте докладемо всіх зусиль для формування вільної, справедливої спільноти та побудови потужної й заможної держави на демократичних і правових засадах.

Нехай серця завжди повняться гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала. Успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої держави – гуманізму та законності.

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь