A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 19 СЕСІЇ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VII СКЛИКАННЯ

Дата: 01.07.2020 14:25
Кількість переглядів: 586

Сьогодні 1 липня  відбулося пленарне засідання  19 сесії Улашанівської сільської  ради сьомого скликання, яке провів  сільський голова  Микола Гизимчук. У роботі сесії взяли участь депутати сільської ради, секретар сільської ради Лариса Мазур, керуючий справами Оксана Олінійчук, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексій Лавренчук, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (гуманітарна сфера) Дмитро Бойчак, виконувачі обов’язки старост. А також  були присутні заступник голови Славутської районної державної адміністрації Бабійчук Дарія, заступник  начальника відділу фінансів Славутської райдержадміністрації  Гіжицька Надія та депутат районної ради Гринько Андрій.

Сесійному  зібранню  передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких детально були опрацьовані близько 30 питань порядку денного, які спрямовані на покращення соціально-економічного та культурного добробуту жителів громади.

Робота сесії розпочалася  із затвердження порядку денного. Присутні у залі заслухали інформацію доповідачів за заявленими попередньо питаннями.

У ході проведення сесійного засідання депутати розглянули  питання щодо внесення змін до бюджету сільської ради, про встановлення місцевих  податків і зборів на 2021 рік, структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, ряд земельних питань щодо надання дозволів на розробку проєктів землеустрою, капітального ремонту фасаду Миньковецького будинку культури, виділення земельних ділянок учасникам АТО, тощо, про зміну типу, найменування, реорганізацію  закладів  освіти та затвердження  їх  статутів  і положень, виконання плану роботи Улашанівської сільської ради та її виконавчого комітету за 2019 рік  та затвердження плану роботи сільської ради на ІІ півріччя 2020 року.  

Результатом роботи депутатів на сесійному засіданні стало прийняття  рішень за усіма питаннями порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь