A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ СЛАВУТСЬКИХ ПРАВООХОРОНЦІВ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 03.07.2020 15:00
Кількість переглядів: 482

Сьогодні сільський голова Микола Гизимчук узяв участь в урочистостях із нагоди відзначення 5-ї річниці із дня створення Нацполіції України, які відбулися в актовій залі Славутського відділу поліції. Привітати правоохоронців завітали голови територіальних громад Славутського району, керівництво міста і району, ветерани галузі та інші поважні гості. Цього дня лунали численні вітання на адресу працівників Славутського ВП, адже за усіма показниками він вважається одним із кращих в області.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, значний внесок у справу боротьби зі злочинністю та з нагоди святкування 5-ї річниці дня Національної поліції України Микола Гизимчук вручив подяки та цінні подарунки старшому лейтенанту поліції, дільничному офіцеру поліції сектору превенції Дмитру Олександровичу Лужецькому та старшому сержанту поліції сектору реагування патрульної поліції №4 Віталію Степановичу Повстюку.

Шановні правоохоронці! На ваших мужніх плечах відповідальне й благородне завдання – захист життя та здоров’я  людей, прав і свобод громадян, боротьба зі злочинністю та охорона громадського порядку.

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина. Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів та плідної праці, професійних досягнень в ім’я збереження миру та процвітання нашої незалежної держави!

 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь