A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗДОРОВ’Я ТА АКТИВНЕ ДОЗВІЛЛЯ В ПРІОРИТЕТІ ГРОМАДИ!

Дата: 07.07.2020 12:47
Кількість переглядів: 551

   У розпалі роботи зі зведення комплексного спортивного майданчика Улашанівського НВК імені Володимира Марковського. Він включатиме футбольне поле для міні-футболу зі штучним покриттям, волейбольне поле, поле для проведення спортивних змагань «шкіряний м’яч» та двох бігових доріжок, які будуть розміщені навколо комплексного спортивного майданчика.  

 

    Важливо, що закрите поле зі штучним покриттям для міні-футболу буде облаштоване лавами для глядачів та освітленням, тому за бажанням займатися там можна буде в будь-який час. Окрім того, тут матимуть змогу займатися не лише здобувачі освіти під час проведення занять із фізичної культури, а й усі бажаючі мешканці Улашанівської громади, та навіть сусідніх громад.

 

   Як зазначив директор ДЮСШ Улашанівської сільської ради Петро Семенчук, створення подібного спортивного майданчика дасть змогу виховувати здорове підростаюче покоління, а також урізноманітнити проведення спортивних занять у навчальному закладі.

 

    Так звану «мучку» для облаштування покриття волейбольного поля та поля для проведення змагань «шкіряний м’яч» надали небайдужі місцеві підприємці Василь Комар і Валерій Кравчук ТОВ «Вачівське», а також Олександр Савчук. А необхідною спецтехнікою для проведення підготовчих земельних робіт забезпечив голова  СГК «Улашанівський» Андрій Теслюк, який, до речі, завжди із великим розумінням ставиться до потреб громади.

 

    Приємно, що до створення спортивного майданчика долучилися учителі фізичної культури освітніх закладів громади, які власними силами провели необхідні земельні роботи з облаштування волейбольного поля та поля для проведення змагань «шкіряний м’яч».

 

    Зі слів заступника сільського голови  Дмитра Бойчака, проводить роботи зі зведення спортивного майданчика з штучним покриттям ПП «Спорт -Прогрес ». Вартість робіт за проєктно - кошторисною документацією склала 2 млн. 500 тис. грн. Будівельна організація погодилася виконати усі роботи за 1 млн. 800 тис. грн. Причому, за домовленістю з будівельною організацією усі заплановані роботи будуть виконані до початку нового навчального року.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь