A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ УЛАШАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ РОДИНИ

Дата: 08.07.2020 11:00
Кількість переглядів: 565

8 липня в Україні святкують День родини

 

Працівники культури Улашанівської громади долучилися до відзначення Дня родини та приготували фотоілюстрації щасливих родин громади, книжкові виставки на цю тематику, адже морально і духовно культурні особистості виростають у сім’ях, де панує глибока повага до книжок…

 

Український День родини відносно молоде свято й відзначається лише з 2012 року. Символічно, що саме в цей день православні християни вшановують святих Петра і Февронію, які є покровителями сім’ї та шлюбу. Родина – поняття священне, її потрібно оберігати та шанувати! Кожна людина з великою любов’ю і душевним трепетом згадує те місце, де вона народилася, ту затишну батьківську оселю, де промайнуло її дитинство.

 

Родинне вогнище дає наснаги і віри у щасливе майбутнє. Родина – це найбільше багатство, яке так необхідно у житті для кожної людини. Вона завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій народу. Повага до батьків, любов до дітей – найбільші родинні цінності, які передаються із покоління в покоління. Яскравими плодами міцної та здорової родини є любов і злагода, що є запорукою розквіту міцної, успішної, багатої держави – Україна, а кожен із нас – це частинка українського народу, який складається з родин малих і великих, дружних і працьовитих. Беззаперечною залишається істина, що сильна родина – це міцна держава!

 

Шановні мешканці Улашанівської об’єднаної територіальної громади! У цей святковий липневий день бажаємо всім радості, справжнього родинного щастя, любові, терпіння та поваги. Нехай у ваших сім’ях завжди панують взаєморозуміння, спокій, добробут та благополуччя. Бережіть і цінуйте один одного!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

ВИСТАВКА ХУДОЖНІХ РОБІТ РОДИНИ ЛЯСОЦЬКИХ С.УЛАШАНІВКА

Фото без описуРОБОТИ ТВОРЧИХ РОДИНСЕЛА ЖУКІВ

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь