A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 16.07.2020 13:30
Кількість переглядів: 693

Сьогодні, 16 липня, відбулося засідання виконавчого комітету Улашанівської сільської ради під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука. На його розгляд було запропоновано 23 питання порядку денного, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

 

Перед початком засідання присутні заслухали інформацію начальника Славутського РС ГУ ДСНС у Хмельницькій області Андрія Сампіра щодо необхідності створення добровільних народних дружин безпосередньо у кожному населеному пункті громади, які б у разі виникнення надзвичайних ситуацій могли надати допомогу рятувальникам, адже подібна практика широко використовується у світі. 

 

Далі члени виконавчого комітету приступили до розгляду питань порядку денного. Керуючий справами виконавчого комітету Оксана Олінійчук повідомила про клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» В.В. Татарчук.

 

Наступним до слова запросили начальника відділу архітектури та землеустрою Івана Дзюбу, який довів інформацію щодо необхідності надання дозволів на зрізування аварійних дерев у декількох населених пунктах та зміну назви будівлі №1 по вул. Б. Хмельницького, 5 у селі Пашуки у зв’язку із необхідністю перенесення установи до іншої будівлі через аварійний стан.

 

Секретар сільської ради Лариса Мазур запропонувала на розгляд членів виконавчого комітету питання щодо зарахування/відмови у зарахуванні на квартирний облік дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.

 

Наступними питаннями, на розгляді яких присутні зосередили свою увагу, стало створення комісії з надання матеріальної допомоги та допомоги на поховання, які зареєстровані та проживають  на території Улашанівської сільської ради; про план роботи виконавчого комітету Улашанівської сільської ради на ІІ та ІІІ квартал 2020 року; підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради за І півріччя поточного року. Проінформувала присутніх із вказаних питань начальник відділу загальної і організаційної роботи Любов Китюшко-Шатковська.

 

Окрім того, головний спеціаліст з питань цивільного захисту Наталія Шитманюк довела інформацію щодо схвалення проєкту рішення сільської ради «Про внесення змін до цільової Програми забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності в Улашанівській сільській раді Славутського району Хмельницької області на 2019-2020 роки».

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь