ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ!

Дата: 21.07.2020 14:30
Кількість переглядів: 883

21 липня свій славний 80-річний життєвий ювілей відзначила  Ніна Йосипівна КОМАР, жителька села Улашанівка. Із цією поважною датою із найщирішими побажаннями ювілярку привітав сільський голова Микола Гизимчук.

 

Ніна Йосипівна  працювала у колгоспі ім. Чапаєва, а згодом продовжила свою трудову діяльність в Улашанівській сільській раді. Сумлінно, добросовісно та відповідально виконувала покладені на неї обов’язки, чим здобула повагу своїх колег та односельчан.

 

Шановна Ніно Йосипівно, прийміть найщиріші  вітання у  день Вашого славного ювілею. 80 років – це вік золотої зрілості, яка дарує почуття спокою та радості. Бажаємо Вам побільше хороших днів, щасливих подій і миттєвостей, радісних звісток і свят. Нехай усі Ваші дні будуть наповнені любов’ю рідних,  приємними клопотами, прекрасним самопочуттям і оптимістичним настроєм. Всіх благ Вам і гармонії душі!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь