A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В ЖУКІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ - СУЧАСНА ЇДАЛЬНА ТА ІГРОВА ЗАЛА

Дата: 23.07.2020 16:01
Кількість переглядів: 739

 

З часу утворення громади одним із першочергових її завдань є покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів, створення комфортних умов навчання підростаючого покоління. Фінансування поточних та капітальних ремонтних робіт проводиться завдяки спільному фінансуванню із держбюджету та власних коштів Улашанівської ОТГ. Вагомий внесок у розвиток освітньої інфраструктури громади робить саме благодійна допомога.

 

Не можливо не згадати про те, що завдяки ініціативі голови районної ради Леоніда Радзивілюка та сільського голови Улашанівської сільської ради Миколи Гизимчука була надана благодійна допомога політичною партією «За конкретні справи» у вигляді високоякісних будівельних матеріалів із торгівельної мережі «Епіцентр». Так, на ремонт Жуківської гімназії було надано якісну плитку облицювальну керамічну плитку, плитку для підлоги керамограніт, клей для укладання плитки.

 

Відтепер юні вихованці Жуківської гімназії мають змогу харчуватися у сучасній комфортній їдальні. Завдяки благодійній допомозі вдалося викласти сучасною керамічною плиткою підлогу та стіниФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису у харчоблоці, а також в обідній залі.

 

Щиро вдячні благодійникам за небайдужість! Спільними зусиллями нам вдасться покращити надання освітніх послуг на вищий рівень та створити комфортний освітній простір для підростаючого покоління Улашанівської громади!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь