A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Дотримання правил пожежної безпеки під час збирання врожаю – обов’язок кожного громадянина

Дата: 28.07.2020 14:01
Кількість переглядів: 383

Фото без описуВ Україні в самому розпалі жнива, а це потенційно пожежонебезпечний період. Адже в цей час різко зростає ймовірність загоряння сільгоспугідь, післяжнивних залишків, тощо. Особливу небезпеку створює стабільна спекотна погода, а тому аби запобігти виникненню пожеж та зберегти врожай необхідно пам’ятати, що випалювання стерні, сухої трави, післяжнивних залишків соломи на полях може призвести до пожеж на сусідніх полях, на територіях приватних домоволодінь, лісів, тощо.

Нагадуємо, що палити, розводити багаття, застосовувати відкрите полум’я на хлібних масивах, полях або поблизу них, а також біля скирт соломи та сіна заборонено.
у випадку виникнення пожежі треба негайно повідомити до пожежно-рятувального підрозділу за телефоном «101». До приїзду рятувальників гасити вогонь наявними силами та первинними засобами пожежогасіння. Приступити до гасіння пожежі шляхом збиття полум'я або засипанням полум'я землею. Пам’ятайте, що суворе дотримання правил пожежної безпеки під час збирання врожаю – обов’язок кожного громадянина, і попередити пожежу набагато простіше, ніж загасити!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь