A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

РЕМОНТ КОРИДОРУ ТА КЛАСНИХ КІМНАТ ЦВІТОСЬКОГО ЛІЦЕЮ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 30.07.2020 08:50
Кількість переглядів: 490

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПриємно розповідати про позитивні перетворення закладів освіти Улашанівської об’єднаної територіальної громади, адже це дає змогу надавати освітні послуги у сучасних комфортних умовах.

 Нещодавно ми розповідали про ремонтні роботи, які, завдяки благодійній допомозі меценатів - політичної партії «За конкретні справи», були проведені в Губелецькій та Жуківській гімназіях. На черзі розповідь про ремонтні робити, яких зазнало приміщення Цвітоського ліцею.

За ініціативи та принципової позиції голови Славутської районної ради Леоніда Радзивілюка та сільського голови Миколи Гизимчука політичною партією «За конкретні справи» і торгівельною мережею «Епіцентр» на проведення ремонтних робіт закладів освіти Улашанівської ОТГ було надано благодійну допомогу у вигляді високоякісних будівельних матеріалів.

На поточний ремонт Цвітоського ліцею благодійники надали OSB-3 плити (Свіс Кроно), ламінат «Tarket», підкладку під ламінат, плінтуси, дверні блоки та замки. Таким чином, у навчальному закладі був проведений поточний ремонт коридору та класних кімнат, де вистелено високоякісний ламінат на підлогу та встановлено нові двері. Відтепер здобувачі освіти, педагогічний колектив та батьківська громадськість радіють тим разючим змінам, які відбулися у навчальному закладі, адже до їхніх послуг сучасні світлі та комфортні класні кімнати та коридор.

Без сумніву, завдячуючи небайдужості благодійників та виділення ними додаткових коштів на проведення ремонтних робіт в освітніх закладах Улашанівської ОТГ дають можливість підтримувати їхню діяльність на належному рівні та змінювати на краще. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь