A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗНО - 2020. ПИШАЄМОСЯ НАШИМИ УЧНЯМИ!

Дата: 03.08.2020 10:28
Кількість переглядів: 1283

    


Свою дорогу в житті людина прокладає сама, навіть якщо йде слідом за кимось. Ви вже чимало років в дорозі. Зараз ви біля самих дверей, що ведуть у доросле життя. Ніхто не знає, що за ними. Звичайно, будуть і радості з перемогами, і розчарування з поразками. Буде життя…

     Іванна Шевчук та Максим Гнатюк – золоті медалісти Цвітоського ліцею Улашанівської сільської ради, які успішно склали ЗНО з математики, української мови, історії та фізики і показали високий результат. Вітаємо наших медалістів та  усіх випускників громади з успішною здачею ЗНО та отриманням гідних результатів.

      Ми впевнені, що знання, отримані вами в школі, виявляться затребуваними.  Сподіваємось, що жага знань, цілеспрямованість і прагнення до самовдосконалення допоможуть вам стати успішними людьми.

      Окремі слова подяки хочеться висловити керівникам закладів загальної середньої освіти за створення комфортного освітнього середовища, вчителям-предметникам. Вони не менше своїх учнів переживали за успішне складання тестування. Можливо, випускники пам’ятатимуть їхні поради, можливо, ні. Але кожен вчитель намагався прищепити любов до свого предмета.

      Дорогі випускники! Вже закінчується шкільна пора і вам належить зануритися в абсолютно нове життя. Нехай дорога, яку ви обрали, приведе вас до успіху. Головне – бути   чесними і добрими людьми, гідними громадянами нашої  України! Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! В добру путь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь