A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 20.08.2020 20:24
Кількість переглядів: 1032

Фото без опису

За декілька тижнів для школярів Улашанівської громади  пролунає шкільний дзвінок. Відтак, питання готовності закладів освіти до нового навчального року залишається надзвичайно актуальним. Днями сільський голова Микола Гизимчук та заступник сільського голови Дмитро Бойчак здійснили об’їзд закладів освіти й проінспектували, як у них проходить підготовка до нового навчального року…

Розпочинаючи свій робочий візит Микола Гизимчук та Дмитро Бойчак ознайомилися із ходом проведення робіт по капітальному ремонту будівлі Центру надання адміністративних послуг Улашанівської сільської ради, який розташовується в селі Улашанівка. До слова, у цій же будівлі на 2-му поверсі буде знаходитися медіатека сільської ради та будуть облаштовані кабінети відділу з гуманітарних питань.  

Фото без опису Першим навчальним закладом, до якого завітали став Улашанівський ліцей імені Володимира Марковського.

Так, у цьому навчальному закладі на капітальний ремонт харчоблоку було виділено 300 тисяч гривень. Окрім того, за кошти сільської ради на суму 49 тисяч гривень було закуплено 7 столів із нержавіючої сталі, трьох одномісних і двох трьохмісних мийок, двох полиць для сушіння 200 тарілок та чашок.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВажливо, що розвитку спорту у громаді приділяється особлива увага. На сьогодні тривають роботи по будівництву спортивного майданчика зі штучним покриттям, відкриття якого планується здійснити до 1 вересня.

Фото без опису

Разом з тим поблизу навчального закладу головою місцевого господарства СГК «Улашанівський» Андрієм Теслюком було закуплено та встановлено дитячий майданчик із вуличними тренажерами на суму в 360 тисяч гривень.

Фото без описуФото без описуОкрім того, активно ведеться підготовка і дошкільного закладу до початку навчального року.

В Губелецькій гімназії продовжуються роботи із капітального ремонту та утеплення фасаду, які будуть повністю завершені до 1 вересня. Микола Гизимчук проінспектував підготовку навчального закладу до початку нового навчального року. Особливу увагу сільський голова звернув на підготовку класних кімнат для першокласників в рамках впровадження Концепції «Нової української школи».Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВ Жуківській філії Улашанівського ліцею імені В. Марковського сільський голова разом із своїм заступником провели обстеження рівня підготовки освітнього закладу, його матеріальної бази. Разом з тим, Микола Гизимчук поспілкувався із педагогами та працівниками освітнього закладу й обговорили питання, які стосувалися покращення умов навчання учнів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ селі Хоровець сільський голова відвідав Хоровецький ліцей, який очолила новий директор Галина Бризіцька.  Микола Гизимчук оглянув освітній заклад та провів розмову із директором школи щодо роботи в нових умовах, пов’язаних із недопущенням поширенням COVID–19. Крім того, заслухав ряд пропозицій щодо покращення функціонування навчального закладу.

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису  Фото без опису Цього дня сільський голова також відвідав село Миньківці, де відбулося відкриття та освячення пам’ятного хреста на початку села. Його вдалося встановити завдяки соціальній угоді між сільською радою та ТОВ «Акріс-Агро». Користуючись нагодою Микола Гизимчук поспілкувався із місцевими жителями та заслухав їхні пропозиції щодо розвитку села Миньківці.

Без сумніву, стан підготовки освітніх закладів знаходиться на особистому контролі голови об’єднаної територіальної громади, адже надзвичайно важливо створити максимально комфортні умови для здобувачів освіти. До нового навчального року було проведено низку ремонтних робіт, які вдалося здійснити як за власні кошти громади, так і завдяки залученню коштів меценатів.

Особлива увага у цьому навчальному році приділена забезпеченню навчальних закладів дезінфекційними засобами в умовах світової пандемії COVID–19, на придбання яких сільською радою уже виділено 30 тисяч гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь