ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИКОЛИ ГИЗИМЧУКА З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2020 07:59
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

Шановні мешканці Улашанівської об’єднаної територіальної громади!

Щиросердно вітаю вас із найбільшими національними святами українського народу – Днем Державного прапора та Днем незалежності України! Ці свята є уособленням багатовікового прагнення українців до свободи і незалежності та непереборного прагнення бути господарями на власній землі. День Незалежності в серцях українців став новою точкою відліку в житті кожного з нас, дав відчуття самоствердження, волі та суверенності.

Символом нашої незалежної Батьківщини є Державний прапор – втілення національної єдності, честі та гідності. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійной України, український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

Кожному з нас потрібно усвідомити, що саме ми творимо наше майбутнє, саме від нас залежить, якою буде наша держава, як житимуть наші діти, онуки та правнуки. Разом добрими справами маємо примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на благо і процвітання Улашанівської громади та всієії України.

Бажаю усім міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та наснаги на довгі і щедрі літа. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі!

З повагою – Микола ГИЗИМЧУК, голова Улашанівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь