A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИЗНАЧЕНО НОВИХ ДИРЕКТОРІВ ПЕРЕМИШЕЛЬСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ТА ХОРОВЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 25.08.2020 14:42
Кількість переглядів: 1142

За результатами проведеного конкурсу призначено нових директорів Перемишельської гімназії та Хоровецького ліцею Улашанівської сільської ради

 

Галина Іванівна БРИЗІЦЬКА  народилася 22 серпня  1961 року в селі Хоровець Славутського району.

Фото без опису

У 1978 році закінчила Хоровецьку середню школу. Цього ж року вступила до Хмельницького педагогічного училища, яке закінчила у 1980 році. Продовжила навчання у Рівненському педагогічному інституті, диплом про вищу педагогічну освіту отримала  в 1986 році.

У вересні 1980 року прийнята вчителем початкових класів Горицької середньої школи, де працювала по серпень 1981 року.

З вересня 1981 року по серпень 1995 року працювала вчителем початкових класів Пашуківського навчально-виховного об’єднання.

З вересня 1995 року по серпень  2013 року – завідувач Пашуківського навчально-виховного об’єднання.

З вересня  2013 року по липень 2020 року  працювала вчителем Хоровецького НВК.

Має вищу кваліфікаційну категорію, педагогічне звання «старший учитель».

У серпні 2020 року за результатами конкурсу призначена директором Хоровецького ліцею Улашанівської сільської ради.

Вдова. Має двоє дітей.

***

Світлана Петрівна РУДИК народилася 5 квітня 1976 року в селі Нове Село Ізяславського району Хмельницької області   

Фото без опису

Після закінчення Славутської школи № 3  вступила на навчання у Рівненський економіко-гуманітарний університет на філологічний факультет, який закінчила у 1999 році.

Трудову діяльність розпочала у 1994 році  вчителем історії Перемишельської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, згодом переведена  вчителем української мови і літератури цього закладу освіти.

З березня 2002 року по серпень 2019 року працювала методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Славутської районної державної адміністрації (у 2010 році – завідувач методичного кабінету).

Має вищу кваліфікаційну категорію, досконало володіє ефективними формами виховання, професійно компетентна, відповідальна, виявляє ініціативність і самостійність у роботі, оперативна у прийнятті рішень.

 У 2014 році розробила методичний посібник «Популяризація національних традицій органами учнівського самоврядування», який посів І призове місце на обласній виставці педагогічних інновацій «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування».

З 2017 року впроваджувала  у закладах освіти обласні проєкти «Модель школи національно-орієнтованої громадянської комунікації» та «Майбутнє починається сьогодні. Родинна твердиня». 

З вересня 2019 року виконувала обов’язки директора Перемишельського навчально-виховного комплексу,  у серпні 2020 року за результатами конкурсу призначена директором Перемишельської гімназії Улашанівської сільської ради.

За  досягнення в роботі нагороджена Грамотою відділу освіти Славутської районної державної адміністрації (2009 р.), Грамотою Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації (2013 р.), Почесною  грамотою Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної  державної адміністрації (2018 р.)

Не заміжня (розлучена). Має сина.

Шановні директори освітніх закладів! Щиро вітаємо вас із перемогою у конкурсах. Віримо, що ваш безцінний педагогічний досвід, невичерпна енергія, ентузіазм та підтримка ваших педагогічних колективів дасть змогу розвивати очолювані вами навчальні заклади громади та надавати якісні освітні послуги підростаючому поколінню Улашанівської громади! Миру та благополуччя вам та вашим родинам!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь