A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС В УЛАШАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 27.08.2020 18:44
Кількість переглядів: 1527

Сьогодні, в Улашанівській громаді  сталася надзвичайно радісна подія – Улашанівський ліцей імені Володимира Марковського отримав новенький автобус, який буде здійснювати підвезення школярів із сіл Жуків, Іванівка та Перемишель.

 

Фото без опису

Ця радісна та водночас надзвичайно важлива для громади подія зібрала чимало поважних гостей, а саме: заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Ткачук,голова Славутської РДА Олександр Мельник, голова Славутської районної ради Леонід Радзивілюк, сільський голова Микола Гизимчук, голова СГК «Улашанівський» Андрій Теслюк, старости старостинських округів, працівники громади та педагогічний колектив ліцею.

Фото без опису

Звертаючись до присутніх, заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Ткачук, наголосив, що сьогоднішня подія свідчить про співпрацю органів державної влади та органів місцевого самоврядування, адже досягти спільного результату можливо лише спільними діями, спільними справами та скоординованими зусиллями. Діти мають отримувати якісні освітні послуги незалежно від свого місця проживання – чи то на селі, чи в місті. Користуючись нагодою, Сергій Ткачук вручив ключі від нового шкільного автобуса директору Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського Олені Комар. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Приєднуючись до святкових вітань, сільський голова Микола Гизимчук від себе особисто, жителів усієї Улашанівської ОТГ, депутатського корпусу громади висловив щирі слова вдячності керівникам Хмельницької обласної ради та Хмельницької ОДА за підтримку у роботі, а особливо за допомогу в організації підвезення школярів до Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського, адже саме він є опорним освітнім закладом громади. Також Микола Гизимчук привітав освітян із початком нового навчального року, побажав міцного здоров’я, успіхів у роботі та усіляких гараздів.

Фото без опису
 

Слова вітань представникам Улашанівської громади висловили також голова Славутської РДА Олександр Мельник, голова Славутської районної ради Леонід Радзивілюк. Окрім того, Леонід Радзивілюк вручив заступнику сільського голови Дмитру Бойчаку грамоту Хмельницької обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, утвердження української державності, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Хмельниччини та з нагоди Дня незалежності України.

Фото без опису

Директор навчального закладу Олена Комар не приховувала своєї радості від сьогоднішньої події та від імені усієї шкільної родини – дітей, педагогів, подякувала сільському голові Миколі Гизимчук, керівникам району та області, усім хто долучився до цієї важливої справи, а особливо голові СГК «Улашанівський» Андрію Теслюку, постійному меценату та справжньому другу шкільної громади за підтримку та розуміння.

 

Фото без описуФото без опису

По завершенню урочистої частини працівники освітнього закладу провели гостям невелику екскурсію ліцеєм, продемонстрували навчальні кабінети, які вже готові зустрічати школярів громади та оновлену їдальню. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Без сумніву, новий автобус – це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь