A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

29 СЕРПНЯ - ДЕНЬ ГЕРОЇВ. ПАМ'ЯТАЄМО ГЕРОЇВ, ШАНУЄМО ЖИВИХ!

Дата: 29.08.2020 12:16
Кількість переглядів: 635

29 серпня в Україні вшановують пам'ять захисників, які занинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цю дату було обрано, оскільки 29 серпня 2014 року - день, коли на сході України загинула найбільша кількість військових.

Сільський голова Микола Гизимчук разом із своїм заступником Дмитром Бойчаком та мамою Героя України Ліною Марковською покладанням квітів та хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисника України Володимира Марковського. 

 

Виконувач обов'язки старости села Ногачівка Олег Матвійчук разом з мамою Надією Дмитрівною вшанували пам'ять Героя України Володимира Ознамця.

А також із дружиною Світланою та донькою Віолеттою  вшанували пам'ять Героя України, Героя Небесної Сотні Володимира Чаплінською.

26 серпня 6 річниця загибелі Героя України Одухи Андрія Миколайовича. Батько та дідусь Андрія родом із села Іванівка Улашанівської сільської ради, де також проживають його рідні. Працівники Іванівського Будинку культури підготували відео в пам'ять про свого земляка. 

До цієї дати в Цвітоській бібліотеці розгорнуто тематично-інформаційну виставку "Пам'яті борців за Незалежність України."

Книжкова виставка  до Дня пам'яті Героїв України у Миньковецькому СБК.

 

Книжкова тематична виставка села Жуків. 

Книжкова виставка в бібліотеці села Марачівка до Дня пам'яті захисників України.

Публічна бібліотека Улашанівської сільської ради оформила героїко-патріотичну виставку під назвою "Вони для нас виборюють життя".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь