A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИКОЛИ ГИЗИМЧУКА З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дата: 01.09.2020 10:32
Кількість переглядів: 620

Фото без опису

Дорогі школярі, вчителі та батьки!

Свято першого дзвінка для кожного з нас завжди є особливо урочистим і хвилюючим, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. 

Цього дня ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.

Вельмишановні педагоги, низький уклін вам за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в любові до рідного краю, до України, та до людини як найбільшої її цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, нашої громади та Батьківщини.

Усім, хто в цей день прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. Нехай День знань стане для вас не лише яскравим спогадом, але і вдалим стартом у велике життя, а кожен день в школі буде наповнений новими зустрічами і дивовижними відкриттями на шкільних заняттях.  Упевнений, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення.

На превеликий жаль, цього року нам доводиться розпочинати цей навчальний рік із тривогою про завтрашній день у зв’язку із небезпекою поширення COVID-19. Зі свого боку я, як сільський голова, відділ освіти та педагогічні працівники роблять усе можливе аби забезпечити безпеку перебування школярів у школі, адже наша мета – якісна освіта та безпека школярів. 

Я бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах ваших навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів – людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Нехай ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.  Будьте впевнені у власних силах і здібностях.

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь