A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА ІЗ ВИКОНУВАЧАМИ ОБОВ’ЯЗКИ СТАРОСТ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 04.09.2020 19:23
Кількість переглядів: 773

Сьогодні, 4 вересня, по завершенню позачергового засідання виконавчого комітету Улашанівської сільської ради відбулася нарада із виконувачами обов’язки старост громади.

Надзвичайно важливим на нараді стояло питання щодо отримання державної дотації бджолярами, пасіки яких зареєстровані на території Улашанівської ОТГ згідно Постанови КМУ від 07.02.2018 №107 «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (зі змінами). Із цього питання присутніх проінформував заступник сільського голови Олексій Лавренчук.

Начальник загального відділу Любов Китюшко-Шатковська надала вичерпну інформацію стосовно формування архівних справ та передачу їх до державного архіву.

Про результати проведених перевірок в старостинських округах за виконанням заходів цивільного захисту на території Улашанівської сільської ради прозвітувала головний спеціаліст загального відділу з питань цивільного захисту населення Наталія Шитманюк.

У ході проведення наради виконувачі обов’язки старост мали змогу також задати хвилюючі їх питання та отримати на них вичерпні відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь