A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ СЛАВУТСЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ

Дата: 17.09.2020 17:18
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

Щорічно 17 вересня в Україні відзначається День рятівника.

Чи не щодня рятувальники несуть свою відповідальну службу, ризикуючи власним життям. За першим сигналом вони готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибувати на ліквідацію надзвичайних ситуацій, дорожньо-транспортних пригод, тощо. Тому важко переоцінити усю важливість цієї непересічної професії.

Сьогодні сільський голова Микола Гизимчук разом із іншими керівниками сусідніх громад та представниками районної влади завітав до Славутського районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області привітати славутських рятувальників із їхнім професійним святом. У своїй вітальній промові Микола Гизимчук відзначив високу шляхетність професії рятувальника, подякував за постійну співпрацю із громадою та сумлінне виконання їхніх обов’язків.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня рятівника вручив грамоти Улашанівської сільської ради працівникам 18 ДПРЧ Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області – диспетчеру Ганні Поліщук та пожежнику-рятувальнику Миколі Крижному

У свою чергу, особовий склад 18 ДПРЧ продемонстрував гостям сили і засоби, які є в їхньому арсеналі і застосовуються у разі необхідності, а також наочно продемонстрували навички ліквідації надзвичайної ситуації із визволенням потерпілого із вогняної пастки.  

Шановні рятувальники, прийміть найщиріші вітання у день вашого професійного свята. Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Зичимо вам здоров’я, добробуту в родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь