A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

СЬОГОДНІ ВІДБУЛОСЯ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ДВОХ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.09.2020 19:23
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

25 вересня в Улашанівському сільському будинку культури відбудеться пленарне засідання 22 сесії сільської ради.

Сьогодні, 23 вересня, дві постійні комісії з питань освіти, культури, медицини та соціального захисту, а також з питань комунальної власності, житлово – комунального господарства, енергозбереження , транспорту та інфраструктури провели спільне засідання в рамках підготовки до чергового пленарного сесійного засідання депутатів сільської ради.

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Олексій Лавренчук проінформував членів постійних комісій про оренду комунального майна та передав перелік об’єктів, які підлягають передачі в оренду, а також повідомив про звернення щодо надання згоди на вхід до складу засновників Славутського районного об’єднаного трудового архіву.

Головний спеціаліст з питань освіти відділу з гуманітарних питань Тетяна Рубан повідомила про хід виконанні Програми розвитку освіти Улашанівської сільської ради на 2019-2023 роки, а також програм «Шкільний автобус» та «Обдарована дитина».

Про хід виконання Програми розвитку культури, мистецтва, туризму та збереження об’єктів культурної спадщини в Улашанівській сільській раді на період з 2019 по 2022 роки та Програми поповнення бібліотечних фондів за 2019 рік.

А на завершення члени постійних комісій розглянули питання про затвердження Положення про відділ загальної і організаційної роботи виконавчого комітету Улашанівської сільської ради. Детальну інформацію з цього питання надала начальник відділу загальної і організаційної роботи Любов Китюшко-Шатковська.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь