A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛАСЯ 22 СЕСІЯ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 25.09.2020 16:21
Кількість переглядів: 753

Сьогодні, 25 вересня, у актовій залі Улашанівського сільського Будинку культури відбулося пленарне засідання 22 сесії Улашанівської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Сесійне засідання відбулося під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука за участі 15 депутатів сільської ради, виконувачів обов’язки старост, заступників сільського голови та керівників відділів, трьох жителів села Улашанівка.

На розгляд депутатів сільської ради було висунуто 64 питання порядку денного, які були детально обговорені під час засідання сесії.

На початку сесійного засідання депутати вислухали жителів села Улашанівка, котрих цікавили питання виділення їм земельних ділянок. Кожен випадок розглядався і обговорювався детально з метою прийняття об'єктивних рішень. 

Далі сільський голова Микола Гизимчук прозвітував за виконану роботу у поточному 2020 році.

Окрім того, депутати сільської ради розглянули питання, які стосувалися оренди комунального майна, ходу виконання освітніх програм, програми розвитку культури, мистецтва, туризму та збереження об’єктів культурної спадщини, що реалізовуються на території Улашанівської сільської ради. Також на розгляд депутатів було запропоноване питання про затвердження Положення про відділ загальної і організаційної роботи виконавчого комітету Улашанівської сільської ради.

Жваве обговорення депутатами викликали питання, які стосувалися надання дозволів на виготовлення документації із землеустрою, передачі земельних ділянок у ведення особистого селянського господарства та їх виділення із земель запасу сільської ради.

За усіма запропонованими питаннями депутати прийняли відповідні рішення, які будуть опубліковані на офіційному сайті Улашанівської ОТГ.


 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь