A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДКРИТО СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК В УЛАШАНІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА МАРКОВСЬКОГО

Дата: 02.10.2020 20:11
Кількість переглядів: 1183

Фото без опису

Сьогодні, 2 жовтня, напередодні відзначення Дня педагогічних працівників в Улашанівській громаді відбулася знакова подія.

Фото без опису

Фото без опису

В Улашанівському ліцеї імені Володимира Марковського відкрито сучасний багатофункціональний спортивний майданчик. Ця непересічна подія зібрала багато поважних гостей і меценатів. Розділити радість мешканців громади завітав сільський голова Микола Гизимчук, голова Славутської районної ради Леонід Радзивілюк, меценат Світлана Павлишина, спонсори навчального закладу Андрій Теслюк, Василь Комар та Валерій Кравчук, Олександр Савчук, депутат Славутської районної ради Микола Мазур та інші.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Директор навчального закладу Олена Комар щиро подякувала усім, хто доклав чималих зусиль аби на території ліцею з’явився такий багатофункціональний майданчик:

– Я щиро переконана у тому, що відкриття такого чудового багатофункціонального майданчика не відбулося б без добрих серцем людей, які завжди матеріально допомагають нашому ліцеєві. Чи не найбільшу участь у зведенні цього спортивного майданчика взяв заступник сільського голови Дмитро Бойчак та сільський голова Микола Гизимчук. Хочу наголосити на тому, що будівництво розпочалося з легкої руки Дмитра Бойчака, який переймався ходом проведення робіт і власноруч допомагав будівельникам. І не лише спортивний майданчик радує наших учнів, радує людське око і додає здоров’я нашим дітям новий тренажерний майданчик, який нам подарував керівник СГК «Улашанівський» Андрій Теслюк. Приєдналися до створення майданчика також і Василь Комар та Валерій Кравчук, керівники ТОВ «Вачівське», які подарували баскетбольні щити. Також допомагав приватний підприємець Олександр Савчук. Відтепер в центрі села яскравими барвами виграє острівець дитячого щастя, де можна відчути себе вільним і сильним. Радіють відкриттю майданчика не лише діти, молоді сім’ї прямують сюди, щоб провести своє дозвілля саме тут із задоволенням і користю для здоров’я. Нехай щасливими та здоровими зростають наші діти.

Користуючись нагодою Олена Комар також вручила подяки постійним спонсорам, меценатам ліцею подяки від Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сільський голова Микола Гизимчук, який щиро вболівав за зведення багатофункціонального майданчика у цьому навчальному закладі, привітав усіх присутніх із такою знаковою подією та запевнив, що попереду ще багато цікавих задумів, які з часом будуть реалізовані на теренах громади:

– Шановні учні, педагоги, поважні гості, я щиро радію, що відкриття багатофункціонального майданчика відбувається напередодні Дня працівника освіти. Щиро вітаю вас, педагоги, з прийдешнім святом, бажаю вам щастя, міцного здоров’я, особистих досягнень, сімейного затишку і благополуччя. Це перший спортивний майданчик у нашій громаді. Я сподіваюся, що у найближчому майбутньому такі багатофункціональні майданчики з’являться у кожному навчальному закладі. Я щиро вдячним усім меценатам, які долучилися до зведення цього майданчика.

Користуючись нагодою сільський голова вручив подяку Улашанівської сільської ради приватному підприємцю Василю Комару за вагомий внесок у соціально-культурний розвиток Улашанівської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Також до щирих слів вітань долучилися голова Славутської районної ради Леонід Радзивілюк та меценат Світлана Павлишина та подарували функціональні подарунки навчальному закладу.

Фото без опису

Вихованці Улашанівського ліцею відразу випробували новенький майданчик, продемонструвавши показову гру у гандбол, волейбол та міні-футбол.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

***

Знаково, що багатофункціональний майданчик має якісне покриття іноземного виробництва, має спеціалізовану розмітку, необхідне оснащення, що дає змогу вирокистовувати одразу для декількох ігрових видів спорту, таких як баскетбол, волейбол, міні-футбол, гандбол і дозволить у різноманітнити проведення занять фізичної культури, проводити змагання.

Варто наголосити на тому, що до 17 години вечора це поле буде використовуватися виключно для потреб здобувачів освіти, а опісля у будь-який час мешканці громади можуть теж за бажанням пограти у рухливі види спорту. Важливо, що на спортивному майданчику облаштовано освітлення, тому його можна використовувати в будь-який час.

Зі слів заступника сільського голови  Дмитра Бойчака, роботи зі зведення багатофункціонального спортивного майданчика з штучним покриттям виконало ПП «Спорт -Прогрес», яке в свою чергу також дещо удосконалило проєкт. Вартість робіт за проєктно - кошторисною документацією склала 2 млн. 500 тис. грн. Будівельна організація погодилася виконати усі роботи за 1 млн. 800 тис. грн. Всі роботи виконані якісно і в заявлені терміни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь