A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ 21 ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 09.10.2020 15:29
Кількість переглядів: 700

Сьогодня, 9 жовтня, у громадській приймальні відбулося 21 засідання Улашанівської сільської ради під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука.На порядок денний було винесено низку важливих витань, які були детально розглянуті членами виконавчого комітету Улашанівської сільської ради.

Наталія Шитманюк, головний спеціаліст з питань цивільного захисту відділу архітектури та землеустрою, проінформувала про створення оперативного штабу Улашанівської сільської ради з координації дій щодо попередження та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2020/2021 року.

Далі начальник відділу архітектури та землеустрою Іван Дзюба повідомив про необхідність надання дозволів на зрізування аварійних дерев.

Наступним члени виконавчого комітету заслухали інформацію про організацію роботи з документами та здійснення контролю за документами, упорядкування справ та передачу їх до архіву, підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради за 9 місяців 2020  року та про план роботи  виконавчого комітету Улашанівської сільської ради на ІV квартал 2020 року начальника відділу  загальної і організаційної роботи Любові Китюшко-Шатковської.

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради  Олексій Лавренчук довів інформацію про взяття/зняття з квартирного обліку дітей, позбавлених батьківського піклування. 

За усіма питаннями були прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь