A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗІ ЗВІТУ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ. ЗЕМЕЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Дата: 20.10.2020 12:19
Кількість переглядів: 601

                                ЗЕМЕЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Чи не найважливішим фактором, що стимулює залучення інвестицій є відкритість та прозорість влади в проведенні дозвільних процедур у земельній сфері та управлінні комунальним майном.

Хочу зауважити, що Улашанівська сільська рада  запроваджує практику продажу земельних ділянок та прав на них на відкритих земельних торгах.

Ви зможете безпосередньо, у відкритому доступі ознайомлюватися з результатами вже проведених торгів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Робота в цьому напрямку триває постійно. На виконання  Програми розвитку земельних відносин на території Улашанівської сільської ради на 2020-2023 роки, яка затверджена рішенням сесії Улашанівської сільської ради  24.04.2020 № 2-17/2020  прийнято рішення щодо розробки ще двох проектів відведення земельних ділянок під розширення кладовища  с.Жуків розміщення  та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства служби автомобільних доріг.

За цей період затверджено 39 проектів землеустрою на відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго».

Затверджена документація із землеустрою та передано в оренду земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (невитребувані земельні частки (паї)):

 для ТОВ «Горинь Агро» загальною площею 15,5422 га, що розташовані за межами с. Ногачівка;

для ТОВ «Акріс Агро Груп» загальною площею 25,7855 га, що розташовані за межами сіл Хоровець, Пашуки, Гута;

для СГК «Улашанівський» загальною площею 26,0962 га, що розташовані за межами с. Улашанівка;

для ТОВ «Вачівське» загальною площею 6,0663 га, що розташовані за межами с. Вачів.

Затверджено проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТОВ «ВЕЛЕС» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, розташованої в у с. Ташки, площею 0,52 га.

Затверджені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення чотирьох громадських пасовищ на території бувшої Хоровецької сільської ради. Надано ще 10 дозволів на розробку проектів відведення для створення громадських пасовищ за межами сіл Улашанівської сільської ради.

Затверджені технічні документації з нормативної грошової оцінки земель в межах сіл Хоровець, Гута, Пашуки.

Протягом звітного періоду отримано і опрацьовано 1916 заяв громадян щодо надання дозволу на розробку чи затвердження землевпорядної  документації. Надано  700 дозволів громадянам на розробку землевпорядної документації для приватизації земельних ділянок. Передано 474 ділянки в приватну власність громадян в межах норм безоплатної приватизації землі. За заявами громадян було припинено право користування 67 земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства. Було видано 486 відмов на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Були виділені ділянки для ведення особистого селянського господарства площею по 2,00 га для 36 учасників бойових дій.

Було здійснено три виїзди за зверненнями громадян щодо встановлення межі між сусідніми ділянками. На розгляді знаходиться ще дві заяви з даного питання.

 Розглянуто дев’ять скарг пасічників із сіл Миньківці та Шевченко. Проведена робота в складі постійно діючої комісії з встановлення фактів та причини загибелі бджіл.

Опрацьовано 11 запитів Ткаченко Л.М. с.Миньківці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь