A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗІ ЗВІТУ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ. ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Дата: 20.10.2020 18:16
Кількість переглядів: 794

Фото без опису

ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

З метою вжиття заходів щодо запобігання виникненню та своєчасного реагування на надзвичайні ситуації природного або техногенного характеру на території населених пунктів Улашанівської сільської ради рішенням виконавчого комітету Улашанівської сільської ради від 23 жовтня 2019 року утворено постійно діючу комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій сільської ради. Комісія утворена у складі 9 членів, очолює комісію сільський голова. Свою діяльність комісія проводить відповідно до затвердженого положення, члени комісії – відповідно до затверджених функціональних обов’язків.

З початку поточного року було проведено 13 засідань комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Улашанівської сільської ради (чергові засідання проведено 24 лютого та 05 червня, позачергові засідання – 16 та 24 березня, 16, 22, 27, 28 квітня, 26 травня, 15 червня, 04, 10, 21 серпня).

Всього розглянуто 18 питань. На планових засіданнях комісії розглядалися питання забезпечення безпеки життєдіяльності населення сільської ради, забезпечення пожежної та техногенної безпеки, а саме: «Про забезпечення безпечного пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків на території сільської ради», «Про визначення місць масового відпочинку людей на водних об’єктах сільської ради», «Про заходи з попередження виникнення пожеж в природних екосистемах на території сільської ради», «Про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах сільської ради», «Про стан організації та роботу консультаційних пунктів при старостатах сільської ради», інші.

На позачергових засіданнях розглядалися питання щодо вжиття заходів з запобігання поширенню на території сільської ради коронавірусної інфекції COVID -19, відміни проведення святкових заходів з нагоди Дня Незалежності, організації роботи закладів харчування, тощо в умовах дії карантинних обмежень пов’язаних з запобіганням поширенню коронавірусної інфекції.

Рішення комісії доводяться до відома виконавців, встановлено контроль за станом їх виконання та своєчасного надання звітів про хід їх виконання.

Також Улашанівською сільською радою вживаються заходи щодо належного фінансування профільних програм цивільного захисту. Особлива увага приділяється поповненню місцевого матеріального резерву. З початку року було закуплено та використано понад 1000 літрів пального, в т.ч. на довезення медичних працівників та проведення заходів з дезінфекції населених пунктів громади. Було проведено закупівлю захисних одноразових костюмів (51 шт.), придбано понад 20 літрів розчинів для дезінфекції, інше.

Також протягом звітного періоду приймалися розпорядження сільського голови щодо забезпечення нормальних умов життєдіяльності громади в умовах дії карантинних обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь