A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

СВЯТКОВІ ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ

Дата: 06.11.2020 13:07
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

Днями свій славний життєвий ювілей відзначили одразу троє мешканок Улашанівської громади. Із цієї приємної нагоди сільський голова Микола Гизимчук завітав до ювілярок аби висловити свої щирі слова вітань…

***

Фото без опису

Марія Купріянівна Мазур, мешканка села Губельці свій славний 80-річний життєвий ювілей відзначила 1 листопада. Ця добра і щира жінка довгий час працювала у колгоспі на фермі, де сумлінно виконувала свої обов’язки.

***

Фото без опису

Ніна Дмитрівна Сірук із села Марачівка – мати-героїня 3 листопада відзначила вагомий життєвий ювілей. Ця невтомна жінка  за своє життя працювала і на пошті, і різноробочою у колгоспі. Виростила і дала путівку у життя шістьом своїм дітям. За своє життя ювілярка приймала активну участь у житті села, чим зажила велику повагу від односельчан.

***

Фото без опису

Фото без опису

Ганна Єфремівна Іванчук із села Улашанівка  4 листопада відсвяткувала свій славний 90-річний ювілей. Ця добросовісна та відповідальна жінка довгий час пропрацювала у колгоспі імені Чапаєва.

***

За своє життя ці прості працьовиті сільські жінки встигли зробити багато добра, не зважаючи та ті труднощі та життєві незгоди, які їм доводилося долати на життєвій стежині. Шановні ювілярки! Зараз ви є прикладом гідної людини для молодого покоління. Щиро бажаємо вам міцного здоров’я та бадьорості духу. Нехай на вашому життєвому шляху ще буде місце різним приємним клопотам. Нехай життя грає всіма барвами веселки і дарує Вам найкращі дні, в яких не буде поспіху і суєти! З ювілеєм вас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь