A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ 24 ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ

Дата: 06.11.2020 18:35
Кількість переглядів: 614


 

 

Сьогодні, 6 листопада, в актовій залі у с. Улашанівка відбулося позачергове 24 засідання сесії Улашанівської сільської ради за участі сільського голови Миколи Гизимчука та 16 депутатів.

На порядок денний було винесено три важливих питання, які потребували нагального вирішення. Так, депутати заслухали інформацію та прийняли відповідні рішення стосовно внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.

Окрім того, на розгляд сесійного засідання було запропоноване питання про внесення змін до структури та створення виконавчого органу - фінансового відділу Улашанівської сільської ради як юридичної особи публічного права.

До слова, з 14 жовтня набрав чинності Закон України №907-ІХ «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України», який вводиться в дію з 1 січня 2021 року. Однією із важливих змін, передбачених Законом, є виключення положення щодо можливості сільським, селищним, міським головою забезпечувати виконання функцій місцевого фінансового органу. Відтак, у результаті реформи адміністративно-територіального устрою в громадах передбачається створення фінансових органів.

При цьому, бюджетний кодекс України визначає поняття фінансового органу як установи, що відповідно до законодавства України здійснює функції зі складання, виконання місцевих бюджетів, контролю за втручанням коштів розпорядниками бюджетних коштів, а також інші функції, пов’язані з управлінням коштами місцевого бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь