A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИКОЛИ ГИЗИМЧУКА З ДНЕМ СІЛ ДЯТИЛІВКА ТА ЦВІТОХА

Дата: 10.11.2020 11:00
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

10 листопада — день Великомучениці Параскеви, або святої П’ятниці. В Україні святу великомученицю Параскеву-П’ятницю шанують із часів Київської Русі. Християни звертаються до неї як до цілительки у найтяжчих душевних і тілесних хворобах, а також покровительки сімейного благополуччя.

У цей святковий величний день я хочу щиро привітати жителів сіл Дятилівка та Цвітоха, які саме сьогодні відзначають престольне свято. Своєю щоденною працею ви робите неоціненний вклад у розвиток свого рідного села та усієї громади загалом.

Зі свого боку керівництво громади прагне і робить усе можливе аби усі села Улашанівської ОТГ процвітали, щоб тут комфортно почували себе їх жителі та відчували впевненість у завтрашньому дні.

Шановні жителі сіл Дятилівка та Цвітоха! Щиро бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині.

Нехай Великомучениця Параскева оберігає вас, а доля ласкавою буде та дарує щасливі літа. Чистого і мирного неба усім нам і простого людського тепла та добра. А селам Дятилівка і Цвітоха, та й усій нашій громаді хочу побажати процвітання, стабільності та розвитку!

З повагою сільський голова – Микола ГИЗИМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь