Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИКОЛИ ГИЗИМЧУКА З ДНЕМ СІЛ МАРАЧІВКА І ХОРОВЕЦЬ

Дата: 21.11.2020 09:46
Кількість переглядів: 731

Фото без опису

Шановні жителі Улашанівської громади! 21 листопада православні християни відзначають одне з головних свят – собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безтілесних.
Згідно з церковними переказами, саме Михайло зміг перемогти диявола – занепалого ангела з його підданими, і скинути їх з небес до пекла. З тих пір архангел Михаїл очолив святе ангельське воїнство, яке вірне Богові і стоїть на сторожі закону Божого.

У такий святковий день я хочу звернутися зі щирими словами вітань до жителів сіл Марачівка і Хоровець, адже сьогодні тут відзначають своє храмове свято. Безумовно, ці села споконвіку славилися неповторною культурною спадщиною та славетною історією, своїми працьовитими і талановитими людьми.

Не можливо й не згадати того, що сьогодні для жителів Марачівки цей день є не просто особливим – тут святкують урочисту та ювілейну дату 500-літній ювілей села! Так, саме так! П’ять сотень років віддаляє від часу відомої зараз задокументованої писемної згадки про це село.

Цього дня нинішнім місцевим жителям випала доленосна місія – підвести риску під пройденим і прожитим на цій землі багатьма поколіннями історичним шляхом своїх земляків та відзначити 500 - літній  ювілей  села.

Історія будь якого села – це частка історії району, області та усієї держави, а творять її своєю щоденною самовідданою працею люди, які жили, живуть і будуть жити на цій землі.

Дорогі земляки! Низький уклін вам за самовіддану працю, за любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут громади. Від імені сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем села, з 500-ю річницею! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості, мирного неба. Щастя, любові та достатку кожному домі та кожній родині. Нехай доля буде ласкавою до вас, дарує щасливі літа, чистого неба і просто людського тепла. А вашим селам – процвітання, стабільності та розвитку. Зі святом!!!

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь