A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В УЛАШАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ

Дата: 03.12.2020 21:42
Кількість переглядів: 686

Сьогодні, 3 грудня, уся світова спільнота відзначає Міжнародний День людей з обмеженими можливостями – людей, що особливо потребують захисту та підтримки у такий непростий час.

Так склалося у житті, що доля не завжди обдаровує своєю ласкою та прихильністю. Дуже часто вона надсилає важку ношу випробувань, і є люди, яким щодня доводиться збирати свою волю у кулак, аби зробити черговий крок, аби вкотре здобути таку нелегку перемогу у боротьбі з хворобами.

Безперечно, люди з обмеженими можливостями  – це не просто категорія населення. Це сильні духом особистості, які щодня ведуть боротьбу за своє життя. За цим непростим визначенням стоять окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії та сподівання. За ним стоять окремі особистості, на долю яких випало чимало щоденних життєвих випробувань.

За ініціативою сільського голови Миколи Гизимчука працівники відділу з гуманітарних питань Улашанівської громади завітали до осель мешканців громади з обмеженими можливостями аби добрим словом підбадьорити, подарувати позитивні емоції, поділитися щирим людським теплом, а також вручити невеликі подарунки.

Шановні мешканці Улашанівської громади, щиро бажаємо вам міцного здоров’я,  нехай завжди поруч із вами будуть люди небайдужі, люди чуйні і з добрим серцем – такі люди, котрі могли завжди прийти на допомогу та підтримати у важку хвилину.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь