A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИКОЛИ ГИЗИМЧУКА З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ВОЛОНТЕРА

Дата: 05.12.2020 12:28
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

Шановні  волонтери Улашанівської громади! Щиро вітаю вас з нагоди Всесвітнього дня волонтера!
 

Сьогодні, 5 грудня, в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтера і це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяки, нагород і визнання.

Волонтерство стало, як ніколи, важливим та актуальним для України  з 2014 року.  Саме у той час завдяки волонтерам наші захисники на Сході отримали потужну підтримку, необхідну для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави. А люди, які втратили свої домівки – відчули допомогу і тепло людських сердець.

Не можливо у цей день не згадати і тих, хто щиро і безкорисливо допомагає людям похилого віку, особам з обмеженими можливостями та підтримує сім’ї, яка опинилися у складних життєвих обставинах.
Волонтерами стали люди не залежно від віку, професії і соціального статусу. Все, що об’єднує тих людей –  чуйність, доброта та співчуття, якими переповнені їхні серця. Я впевнений у тому, що завдяки цим людським чеснотам наша громада і вся Україна житиме і процвітатиме.

Шановні волонтери, бажаю усім вам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.  Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею! Низький уклін вам за те, що ви робите світ навколо себе кращим!

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь