A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ 23 ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 15.12.2020 13:45
Кількість переглядів: 705

Фото без опису

Сьогодні, 15 грудня, у громадській приймальні відбулося позачергове двадцять третє засідання виконавчого комітету Улашанівської сільської ради за участі сільського голови Миколи Гизимчука та секретаря виконкому Оксани Олінійчук.

На порядок денний було висунуто 10 питань, які були детально розглянуті членами виконкому, та за якими були прийняті відповідні рішення.

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Олексій Лавренчук виступив із першим питанням про схвалення проєкту рішення «Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Улашанівської  сільської ради на 2021 рік».

Фото без опису

Далі  Іван Дзюба, начальник відділу архітектури та землеустрою, проінформував членів виконкому про схвалення проєктів рішень «Про Програму охорони навколишнього природного середовища Улашанівської  сільської ради на 2021-2025 роки»; «Про Програму розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2021-2025 роки»; «Про Програму благоустрою населених пунктів Улашанівської сільської ради на 2021-2025 роки» та «Про Програму розвитку автомобільних доріг комунальної власності на 2021-2025 роки».

Фото без опису

Про схвалення проєктів рішень «Про Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних та пам’ятних дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Улашанівської громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2021-2025 роки»  та «Про сільський бюджет на 2021 рік» присутніх ознайомила начальник фінансово-економічного відділу Валентина Кухарчук.

Головний спеціаліст з питань соціального захисту відділу архітектури та землеустрою – Наталія Шитманюк донесла інформацію про план основних заходів ланки цивільного захисту Улашанівської сільської ради територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області на 2021 рік.

На завершення засідання виконкому начальник відділу загальної і організаційної роботи – Любов Китюшко-Шатковська донесла присутнім інформацію про визначення видів робіт, на яких будуть відбувати покарання засуджені до громадських робіт та про затвердження видів суспільно корисних робіт та переліку об’єктів соціальної сфери на виконання  громадських (суспільно корисних) робіт на території Улашанівської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь