A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «МОЯ ГРОМАДА І Я»

Дата: 16.12.2020 14:53
Кількість переглядів: 787

 

«Моя громада і я» – під такою гучною назвою пройшов конкурс, оголошений з 1 листопада по 1 грудня 2020 року серед закладів загальної середньої освіти Улашанівської сільської ради.

Основним завданням конкурсу представити свої творчі роботи у вигляді слайдової презентації, яка складається з текстової та ілюстративної частини або у вигляді відеоролика. Саме у своїх роботах учасники мали підкреслити унікальність свого села та своєї громади загалом.  

До оцінювання конкурсних робіт члени комісії підійшли ретельно. Особливу увагу звертали на рівень розкриття тематики конкурсу, змістовність та грамотність викладу текстової частини роботи, її вдале поєднання з ілюстративною частиною, її якістю, на оригінальний та творчий підхід у виконанні роботи, а також на презентабельність та дотримання конкурсних вимог щодо її оформлення.

Серед представлених робіт, члени комісії відзначили професійний рівень авторів та керівників робіт, цікавість до соціально-економічного життя громади та її майбутнє.

Учасниками конкурсу стали, як окремі учасники, так і авторські колективи – група учасників, які представляли заклад освіти.

Отож, І почесне місце в конкурсі посіли здобувачі освіти та педагогічний колектив Перемишельської гімназії, ІІ почесне місце - Цвітоський ліцей, ІІІ почесне місце - Улашанівський ліцей імені Володимира Марковського.

Переможці та призери конкурсу отримають грамоти та заохочувальні призи,.

Щиро дякуємо усім закладам освіти Улашанівської сільської ради за активну участь у конкурсі «Моя громада і Я».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь