A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛИСЯ СПІЛЬНІ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ ДЕПУТАТСЬКИХ КОМІСІЙ

Дата: 22.12.2020 18:02
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

 

Сьогодні, 22 грудня, у залі засідань громадської приймальні відбулися спільні засідання постійних депутатських комісій з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, з питань комунальної власності, землеустрою та природокористування, транспорту, будівництва і житлово-комунального господарства та з гуманітарних питань, а також постійної комісії з питань бюджету, підприємництва, економічного розвитку та регуляторної діяльності.

На розгляд членів комісії було запропоновано низку важливих питань. Так, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Олексій Лавренчук ознайомив присутніх із «Програмою соціально-економічного та культурного розвитку Улашанівської сільської ради на 2021», а також доніс детальну інформацію щодо затвердження Регламенту Улашанівської сільської ради VIII скликання.

Далі начальник відділу архітектури і землеустрою Іван Дзюба проінформував членів постійних депутатських комісій про затвердження «Програми охорони навколишнього середовища Улашанівської сільської ради на 2021-2025 років», «Програми благоустрою населених пунктів Улашанівської сільської ради на 2021-2025 років», «Програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2021-2025 роки», а також «Програми розвитку автомобільних доріг комунальної власності на 2021-2025 роки».

У свою чергу, начальник фінансово-економічного відділу Валентина Кухарчук надала інформацію стосовно затвердження «Програми відзначення державних і професійних свят, ювілейних та пам’ятних дат, відзначення осіб, які зробили високий внесок у розвиток Улашанівської громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2021-2025 роки»; про «Програму підтримки та збереження нерухомого майна комунальної власності Улашанівської сільської ради на 2021-2026 роки»; Комплексної програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Славутська ЦРЛ» на 2021-2023 роки; Програми «Забезпечення медичними препаратами хворих на цукровий діабет жителів Улашанівської громади на 2021-2026 роки».

Окремо члени постійної комісії з питань бюджету, підприємництва, економічного розвитку та регуляторної діяльності розглянули також питання «Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік. Також присутні заслухали звіт про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2020 року та звіт про затвердження сільського бюджету на 2021 рік, інформацію про які надала начальник фінансово-економічного відділу Валентина Кухарчук. На засіданнях постійних депутатських комісіях відбувалося жваве обговорення із заявлених питань.

Заслухавши інформацію доповідачів, депутати схвалили проєкти рішень та рекомендували розглянути їх на позачерговому сесійному засідання депутатів Улашанівської сільської ради VIII скликання, яке відбудеться завтра, 23 грудня, у громадській приймальні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису
 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь