A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 2-Ї СЕСІЇ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 23.12.2020 14:55
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

Сьогодні, 23 грудня, у залі засідань громадської приймальні відбулося позачергове засідання 2-ї сесії Улашанівської сільської ради.

Сесійне засідання пройшло під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука за участі 15 депутатів, секретаря Улашанівської сільської ради Лариси Мазур, заступників сільського голови Олексія Лавренчука та Дмитра Бойчака, керуючого справами виконавчого комітету Оксани Олінійчук, старост старостинських округів та начальників відділів виконкому.

На порядок денний було висунуто 14 питань, які стосувалися соціально-економічного та культурного розвитку громади, благоустрою населених пунктів, розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення та автомобільних доріг комунальної власної, затвердження Регламенту Улашанівської сільської ради, тощо.  Окрім того, депутати розглянули питання про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1кв м загальної площі нерухомого майна фізичних осіб, що надається в оренду на території Улашанівської сільської ради.

Одним із основних питань, які були запропоновані на розгляд депутатів, – затвердження сільського бюджету на 2021 рік.

Усі питання порядку денного були детально вивчені членами постійних комісій на засіданнях.

Окрім того, депутати на завершення сесійного засідання розглянули депутатський запит Ольги Мирончук щодо прийнятого на першому установчому засіданні сесії VIII скликання про рішення щодо перейменування Волицького старостинського округу із центральною садибою в селі Волиця на Губелецький старостинський округ із центрально садибою у селі Губельці. Депутати схвально відреагували на депутатський запит колеги і прийняли рішення залишити назву Волицького старостинського округу з центральною садибою у селі Волиця.

За усіма питаннями порядку денного були прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Улашанівської ОТГ.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь