A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС

Дата: 23.12.2020 15:55
Кількість переглядів: 687

Фото без описуСьогодні, 23 грудня, під головуванням Миколи Гизимчука відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Улашанівської сільської ради. Участь у засіданні комісії взяли заступники сільського голови Олексій Лавренчук та Дмитро Бойчак, старости, члени комісії та запрошені.

На розгляд комісії виносилися наступні питання: «Про стан дотримання санітарно-епідеміологічних вимог при організації роботи закладів торгівлі, які розміщені на території сільської ради», «Про стан створення та накопичення місцевого матеріального резерву. Про стан забезпечення непрацюючого населення сільської ради засобами захисту органів дихання та препаратом калій йодид», «Про підсумки роботи комісії з питань ТЕБ і НС сільської ради у 2020 році», «Про затвердження Плану роботи комісії з питань ТЕБ і НС сільської ради на 2021 рік».

Одним з найважливіших питань, які сьогодні розглядалися було питання щодо стану дотримання санітарно-епідеміологічних вимог при організації роботи закладів торгівлі, які розміщені на території сільської ради.

Важливість даного питання полягає в тому, що воно стосується життя та здоров’я жителів громади. Так, на засідання були запрошені підприємці, в торгівельних закладах яких було виявлено недотримання санітарно-епідеміологічних заходів та вимог. Вони проінформували присутніх про стан усунення виявлених недоліків та причини їх появи.

Наступним розглянули питання про стан створення та накопичення місцевого матеріального резерву, забезпечення непрацюючого населення сільської ради засобами захисту органів дихання та препаратом калій йодид.  Так, станом на 23 грудня у місцевому матеріальному резерві сільської ради в наявності є паливо-мастильні та будівельні матеріали, засоби для запобігання поширенню коронавірусу, інше.

Також обговорили питання забезпечення жителів громади респіраторами та препаратами йодної профілактики.

На останок підвели підсумки роботи комісії з питань ТЕБ і НС за 2020 рік. Так, протягом поточного року було проведено 19 засідань на яких розглянуто 23 питання. Також на засіданні було затверджено План роботи комісії на 2021 рік.

По завершенні засідання комісії сільський голова Микола Гизимчук подякував присутнім за плідну роботу та надав вказівки щодо подальших напрямків діяльності. 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь